La Plataforma Antifracking Comarques de Castelló es reuneix amb l'equip de govern de l'Ajuntament de Castelló

25 abril 2014 01:00h
El motiu de la reunió ha estat el distanciament que hi va haver en el passat ple, amb una moció per declarar Castelló Lliure de fracking.

Des de la PAF lamentem que no es pogués arribar a un acord per qüestió de forma, ja que realment tots els grups polítics van fer constar el seu rebuig als projectes de fracking que afecten la Província de Castelló.

Considerem que és molt important el tenir un posicionament comú en un tema tan transversal com són les agressions derivades del fracking, tant per al territori , el medi ambient, l'economia i el turisme. I és per això que només falta voluntat de diàleg i consens per arribar a un acord entre tots els grups polítics.

Ens hem oferirt col·laborar entre els grups polítics per arribar a un posicionament comú que permeti que l'Ajuntament pugui adoptar un posicionament oficial.

L'oferiment fet des de la PAF ha estat vist amb bons ulls per part del regidor de Medi Ambient Gonzalo Romero què s'ha compromès a traslladar les propostes d'aquesta Plataforma a l'Equip de Govern per ser tractat en el pròxim plenari.

Des de la PAF, anem a traslladar el resultat de la conversa i les propostes a la resta de grups polítics de l'Ajuntament i confiem en la bona disposició de tots per fer possible un acord unànime.

Així mateix, volem recordar que aquest cap de setmana es durà a terme la II Marxa Antifracking organitzada per l'Associació pel Medi Ambient i Contra el Canvi Climàtic (AMA) i la PAF, la qual té prevista la seva arribada a la capital de la Plana el dilluns 28 d'abril, coincidint amb l'acte que organitzarà conjuntament amb els iai@flautes, en el format de " els dilluns al Sol ". En aquest acte, hi participaran a més de la PAF i AMA, Columbretes Netes i Somenergia.

Plataforma Antifracking Castelló
 
next