Diari La Veu del País Valencià
El CDR la Safor participa en l’Assemblea General de COCEDER a Codos
Un total de 23 Centres de Desenvolupament Rural (CDR) de tot Espanya, units per un model de desenvolupament comú en l’ONG d’Acció Social COCEDER, es van reunir els dies 24 i 25 d’abril en la localitat aragonesa de Codos per a celebrar la XXIV Assemblea General. El CDR la Safor també hi va participar amb la presència de Blanca Llorca, coordinadora de programes.

Els participants van ratificar la Memòria de l’entitat del passat any, que explica les accions realitzades per tots els centres, els comptes anuals i el pressupost de l’organització per a 2014 i l’avaluació dels plans de millora en matèria de qualitat, que es van aprovar per unanimitat.

El director gerent de COCEDER, Juan Manuel Polentinos, va expressar la seua preocupació per l’aplicació de la Llei de Sostenibilitat i Racionalització de l’Administració Local i la seua repercussió en els menuts pobles rurals.

Al banda de l’Assemblea General, s’ha desenvolupat una jornada de treball que ha reunit a mig centenar de representants d’entitats dedicades a l’acció social de nou comunitats autònomes i 18 províncies espanyoles que donen servei a més de 200 municipis amb 60.000 beneficiaris directes anuals. L’elaboració del II Pla Estratègic de Coceder va començar amb quatre grups de treball que es van ocupar, el primer dia de sessió, d’analitzar les oportunitats, habilitats, fortaleses i amenaces de l’entitat per a poder així, crear les línies estratègiques a portar a terme i els objectius a arribar a en el Nou Pla Estratègic 2015-2020.

Blanca Llorca Tauste
Coordinadora de programes
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa