Diari La Veu del País Valencià
Lliga de Llargues i Palma – Trofeu Diputació d’Alacant
Sella líder en solitari del Diputació d’Alacant

Segella es fa amb el liderat de la màxima categoria de la Lliga de Llargues-Trofeu Diputació d’Alacant en la primera categoria després que l’equip de Benimagrell perdera un punt, i quasi la partida, en el seu desplaçament a Tibi. La Partida a Tibi acabava amb un 9 a 10 que propiciava el repartiment de punts; per la seua banda, Sella, aconseguia els tres punts en joc en el seu desplaçament a L’Alfàs del Pí, després d’aconseguir endossar un 0 a 10 als vileros. La classificació encastella a Sella amb 27 punts pels 26 que atresoren els de Benimagrell.

En tercera posició continua Murla amb 22 punts després de la seua victòria per 3 a 10 en Laguar, assentant-se així en la zona noble de la taula. Amb tres punts menys, 19, es col·loca Parcent A en quarta posició. De moment, de manera matemàtica ja estan els tres equips de cap en la següent ronda, la de semifinals, i Parcent, com a quart, ja té també peu i mitg en la següent ronda, ja que, mancant 12 punts per disputar, avantatja en 9 al cinquè, que és Alfàs del Pí, a més, a Parcent falta per sumar una partida, que el seu resultat no ha arribat encara a la federació, corresponent a l’última jornada, amb el que podria estar ja matemàticament classificat en cas d’haver aconseguit la victòria.

Tibi, Vall de Laguar i Benimagrell B ja estan descartats per a la lluita per les semifinals i ara tractaran d’eludir les places de descens a la segona categoria.

Precisament en segona categoria, l’equip de Benidorm continua la seua marxa triomfal cap a les semifinals, per a les quals ja està classificat de manera matemàtica a causa dels 29 punts que ostenta. Aquesta vegada la seua víctima va ser la formació del Campello que tan sols va aconseguir anotar un joc en el seu caseller en la seua visita al Palau d’esports l’Illa de Benidorm. El seu immediat perseguidor en la classificació és l’equip de Murla B, amb 24 punts que aquesta jornada es desfeia per 10 a 0 de Sella. L’altre equip de Murla, l’A, és el que figura tercer amb 19 punts, d’acabar així la liguilla s’enfrontarien en duel fratricida en semifinals. Aquest cap de setmana passat aquest equip vencia a domicili a Castells per 0 a 10. Tancant els llocs que donen accés a les semifinals es troba la formació de Sella amb 15 punts. Encara té opcions el Campello B amb 14 punts en cinquena posició de recuperar un lloc i accedir a semifinals. Per a baix, no poden descurar-se Castells, el Campello A i Tormos.

Mancant conèixer un resultat en tercera categoria, Finestrat és el líder amb 24 punts després de vèncer en L’Emmurallada per 6 a 10. En segona posició els de Mutxamel amb 22 punts mancant conèixer el resultat d’aquesta jornada, ja que d’haver aconseguit la victòria en el seu desplaçament a la Vila serien els líders. En tercera posició Fondó dels Neus amb 19 punts, equip que també s’imposava aquesta jornada en el seu carrer contra Crevillent per un resultat de 10 a 6. L’altre resultat d’aquesta setmana passada era el de Xixona 6 per 10 de Xaló, en partida que enfrontava als cuers.

Tibi lidera la primera categoria de Palma, açò sí, empatat amb Murla a 20 punts. Són primers els tibenses per diferència de jocs, amb el quin, bona pugna haurà d’ací al final de la fase regular. Obrin aquests dos equips un petit matalàs amb la tercera i quarta posició, ocupades per Sella i Agost respectivament, amb tretze punts. Amb moltes opcions Calp i Laguar amb 11 i 10 punts respectivament. Tanca el grup amb 3 punts la formació d’Alcoi.

En la segona categoria de palmell, tot continua igual en els grups A, B, C i D, on els líders són Llíber, Benimagrell, Finestrat i Tibi A respectivament.

Fran Zanón
Federació de Pilota Valenciana

Comparteix

Icona de pantalla completa