Diari La Veu del País Valencià
Grup de teatre sempre falta Ú
Som un grup que naix fa una dotzena d’anys per iniciativa de gent que havia fet teatre anys arrere i tenien il·lusió per ajuntar-se novament i gaudir muntant comèdies i un altre tipus d’obres que feren passar una bona estona als espectadors, però també com una activitat encaminada a difondre la cultura i la llengua. És per això que una de les premisses que vam posar com a acord va ser que els textos havien de ser en valencià “Isidor Ramon “ és el nostre traductor ja que fa un paper primordial al traduir totes les obres al valencià. Considerem que esta ha sigut una manera de promocionar la nostra llengua.La nostra trajectòria enguany ha sigut molt intensa. Habitualment representem dos vegades a lany al març i a l’octubre i col·laborem amb altres associacions quan se’ns requereix. Ocasionalment, fem intercanvis amb grups d’altres poblacions de la comarca.”

Comencem l’any 2002 representant l’obra “Ací no paga ni Déu” de Darío Fo, i des d’aquell moment no hem deixat de representar en el nostre poble, però també a Albalat dels Sorells, Alfara del Patriarca, Massalfassar, Albuixech i Algar del Palancia. Les últimes obres que hem representat son : “Entre dones”,, de Santiago Moncada, que va tindre un gran èxit i la comèdia de Jardiel Poncela “Un marit d’anada i tornada”, “La Fornarina i la Plaça de Cánovas de Joan Alfons Gil Albors represantada el día 8 de març dia de la dona.

Amb motiu de l’èxit obtingut en la passada representació, el dia 8 de març, “Dia de la dona”, el grup de teatre sempre falta Ú tornarà a representar les obres teatrals :

La Fonarina i la Plaça de Cànoves a petició popular son dos comèdies curtes de Joan Alfons Gil Albors :

L’obra “La Fornarina”, pertany a la producció curta de Joan Alfons Gil Albors i tracta de la història d’una confusió entre un 6 i un 9 d’una porta de l’habitació d’un hotel, en la nit de bodes d’uns novençans. Arran d’ açò, tot es complica, totes són dissimulacions i embolics entre el marit, la dona i l’intrús. Tot en clau d’humor i dobles interpretacions.”

Lobra La Plaça de Cànoves, peça de 1986 que forma part de l’espectacle de Café- teatre musical fes l’amor i no la guerra.

El dia de la representació serà el diumenge 11 de maig a les 18 h, en la llar parroquial de Bonrepòs i Mirambell.

“Donatiu 1€.”

“El grup de teatre sempre falta Ú , en el seu fan de moure la cultura, té pensat fer el “Grup sempre falta Ú Menuts “,serà de xiquets i xiquetes en edats compreses entre els 7 i els 15 any i d’esta manera potenciar la cultura del teatre als mes menuts.

Asier Basurto

Comparteix

Icona de pantalla completa