La Fundació Lluís Carulla i Baleària presenten l'Observatori dels Valors a Dénia

7 maig 2014 01:00h
La Fundació Lluís Carulla presenta a Dénia l'Observatori dels Valors i el llibre Ciberètica. Tic i canvi de valors, de Josep Lluís Micó

L'acte es farà demà divendres 9 de maig, a les 20.30 hores, a la Casa de la Paraula de la Fundació Baleària

La Fundació Lluís Carulla vol donar a conèixer a Dénia la iniciativa Observatori dels Valors que impulsa, des de fa uns anys, conjuntament amb la Càtedra LideratgeS i Governança Democràtica d'ESADE. Un dels llibres publicats a l'aixopluc d'aquesta iniciativa, Ciberètica. TIC i canvi de valors,  de Josep Lluís Micó serà també protagonista de l'acte.
 
L'Observatori dels Valors pretén diagnosticar la situació dels valors a la societat d’avui; detectar aquelles realitats que poden qüestionar els valors i les pràctiques; parar atenció als valors emergents i al seu impacte en la societat; i contribuir amb propostes i apuntar o recomanar línies d'acció sobre determinades qüestions relacionades amb la matèria. La seva col·lecció de publicacions està composta pels següents llibres: Joves i valors de Teodor Mellén i Lluís Sáez, Identitat i diversitat de Dolors Oller, Participació ciutadana de Francisco de la Torre, Qualitat humana de Jordi Collet i Marta Fernández, Mitjans de comunicació i valors de Ferran Sáez Mateu, Treball i valors de Carlos Obeso, Família i valors de Lluís Sáez, Exclusió social d’Anna Jolonch, Política i valors de Daniel Ortiz, Consum i valors de Laura Albareda, Empresa i valors de David Murillo, Valors tous en temps durs. La societat catalana a lEnquesta Europea de Valors, volum dirigit per Àngel Castiñeira i Javier Elzo, Per una educació republicana. Escola i valors de Gregorio Luri; Més enllà de l’espectable mediàtic, sobre esport i valors, de Conrad Vilanou i Guillem Turró, i Religions, espiritualitat i valors de Francesc Torralba.
 
A ells se suma Ciberètica. TIC i canvi de valors, de l'expert en noves tecnologies i professor de la Universitat Ramon Llull Josep Lluís Micó. El llibre és una anàlisi sobre com incideix la revolució de les noves tecnologies en l'ètica i els valors, a banda d'altres aspectes com la influència d'aquestes novetats en la nostra societat.
 
La presentació de l'Observatori dels Valors i del llibre Ciberètica. TIC i canvi de valors es farà el divendres dia 9 de maig, a les 20.30 hores, a la Casa de la Paraula (Estació Marítima, s/n, de Dénia), de la Fundació Baleària. En el transcurs de l’acte parlaran Carles Duarte, director de la Fundació Lluís Carulla, i l'autor del llibre, Josep Lluís Micó .
 
Aquest acte és fruit del conveni de col·laboració signat l’any 2012 entre la Fundació Lluís Carulla i la Fundació Baleària, mitjançant el qual es va acordar realitzar conjuntament accions de promoció cultural. Tot i que l'entesa se centra especialment en l’àmbit de la difusió dels clàssics medievals, també abraça, com en aquesta ocasió, altres possibilitats.

RECORDEU
 
Presentació de l'Observatori dels Valors de la Fundació Lluís Carulla i del llibre Ciberètica. TIC i canvi de valors
Lloc: Casa de la Paraula (Estació Marítima, s/n, de Dénia)
Dia: divendres, 9 de maig
Hora: 20.30 h
 
photo
 

Descargas

next