El Cant al Ras de Massalfassar

11 maig 2014 01:00h
-
EL CANT AL RAS DE MASSALFASSAR ARRIBA A LA SEUA DIVUITENA EDICIÓ
 
Ja fa divuit anys que el calendari de la cançó tradicional valenciana té una data marcada en roig. El tercer dissabte de maig Massalfassar congrega, des de 1997, cantadors i afeccionats que es reuneixen per sopar i celebrar la vigència d’uns repertoris que semblaven condemnats a l’oblit però que cada dia que passa recuperen més adeptes.

La cita tindrà lloc enguany el proper dissabte 17 de maig a la plaça de l’església i l’organitzen la Colla de Dimonis de Massalfassar i l’Associació Cultural Tramús, Tradició i Música. Com sol ser habitual el llistat de cantadors, cantadores i formacions participants està obert fins al darrer moment i qualsevol pot afegir-se a la cantada, però a hores d’ara ja han confirmat la seua participació Arrop i Talladetes, Isabel de Quart i la seua rondalla, la Rondalla de les Folies de Carcaixent, Xavier de Bétera, Quim Sanç, David Reig, l’agrupació polifònica Cor Bella, Urbàlia Rurana, La Romàntica del Saladar, l’Escola de Dolçaina de Massalfassar i el grup de cançó improvisada Corrandes són corrandes.
 
Presentació de Pensar en vers

Com a prolegomen del Cant al Ras, el dijous 15 de maig, a les 20:00, tindrà lloc al Café l’Infern la presentació del llibre de Josep Vicent Frechina Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània, una obra de la qual ja s’ha exhaurit la primera edició i acaba de veure la llum la segona.

En l’acte participaran els cantadors Fernado el Rallat i Toni Rojas, el versador Juan d’Anna i el dolçainer Josep Sebastià, tots ells de Puçol, que obriran boca per a la cantada del dissabte.

Josep Vicent Frechina
 
next