Diari La Veu del País Valencià
‘Ciutat Vella Batega’ i els Horts urbans a Jesuïtes
Des de “Ciutat Vella Batega”, associació formada per diverses entitats que treballem per millorar les condicions de vida a Ciutat Vella, saludem el projecte de fer horts urbans al solar dels Jesuïtes, espai situat en la confluència de la Gran Via Ferran el Catòlic i el Passeig de la Petxina.

Esta proposta, promoguda per la plataforma cívica “Salvem el Botànic, recuperem ciutat” i que ha vist recentment la llum pública, generaria importants millores en la vida de la gent que habitem el cor de la ciutat. Així, centres escolars, entitats que treballen amb persones amb discapacitat, centres de majors, col·lectius d’immigrants, i veïnat en general tindriem en eixos horts urbans un recurs magnífic per enriquir el nostre dia a dia.

És per això que animem l’Ajuntament de Valencia a facilitar el projecte i incorporar-s’hi activament. Així mateix, animem al Consistòri a participar en altres propostes que, com esta, suposen un ús ciutadà temporal dels espais abandonats que recorren la geografia urbana.

Associació “Ciutat Vella Batega”

Comparteix

Icona de pantalla completa