Diari La Veu del País Valencià
Tomàs de los Santos + Borja Penalba a Benimaclet!

Hui dijous 22 de maig a les 22h, Tomàs de los Santos i Borja Penalba presentaran Dones i dons al Centre Instructiu Musical de Benimaclet, el barri de Tomàs.

Tomàs de los Santos
(València, 1967) porta fent cançons molts anys i cantant en cercles íntims o reduïts. La col·laboració amb Borja Penalba (músic i productor de Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Feliu Ventura…) naix a principis de 2011 amb el projecte Crits que presenten al Sona9 de la revista Enderrock i es consolida en el Certamen Terra i Cultura del 2011, on Tomàs obté el IV Premi Miquel Martí i Pol a la millor musicació d’un poema en llengua catalana amb el tema “Homenatge Anònim XV” de Vicent Andrés Estellés, amb arranjaments de Borja Penalba. En 2012 participa en el CD de La Marató de TV3 amb la cançó “Vull Amor” (adaptació de “Give me Love” de George Harrison) produïda per Marc Parrot. Al llarg de 2013, l’any Estellés, participa en diferents actes d’homenatge al poeta. En 2013 enregistra Dones i dons disc que veu la llum a principis de 2014.

Si voleu descobrir la màgia de Dones i dons, apropeu-vos dijous al CIM de Benimaclet (Carrer Baró de Sant Petrillo, 14), per gaudir d’una vetllada de música i poesia. Tomàs i Borja juguen a casa, i això de segur que se sentirà a l’ambient. No vos ho perdeu!

Més informació a la web www.tomasdelossantos.cat, que ha estat renovada recentment!

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa