Diari La Veu del País Valencià
Jornades al voltant d’Àfrica a Algemesí
Jornades al voltant d’Àfrica en Algemesí del 26 de maig al 7 de juny.

Aprofitant la commemoració del Dia d’Africa, que es celebra el 25 de maig, el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional d’Algemesí està organitzant unes jornades que van del 26 de maig fins el 7 de juny, on es pretèn donar a conèixer i mostrar l’altra cara d’Àfrica que molta gent desconeix. En elles participaran diverses associacions del poble que ens ajudaran a difondre la situació actual de molts països africans.

Ademés del recolçament del propi Ajuntament, participaràn en promure les activitats Pobresa Zero, Algemesí Solidari, Projecte Rafael Sanus, Fundació Juan Bonal de les Germanes de Sta. Ana, Solmaral Sed dels Germans Maristes, Càritas Algemesí, Associació ames de casa Tyrius, Confiteor, Apyldea, Els cafés filosófics tant de joves com d’adults, L’Ullal Cultural, El Club de lectura de la BPM, la Casa Cantonera, etc…, havent-hi convidat també a treballar l’activitat als centres escolars de la població.

En la cloenda de les diverses activitats d’estes jornades, es farà un homenatge a Nelson Mandela per la seua vida dedicada a restaurar els valors del poble africà.

Roser Ferragud

Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional d’Algemesí

Comparteix

Icona de pantalla completa