Diari La Veu del País Valencià
Activitats previstes per la Seu de València de la UOC per a juny
10/06/2014 Sessió informativa. 18.30h Carrer la Pau, 3. En aquest acte informarem sobre els estudis que ofereix la universitat, com es pot realitzar la matrícula i tràmits abans de matricular-se, quins serveis oferim des de la seu de València i quina metodologia utilitza la UOC per poder seguir els estudis des de casa. Resoldrem qualsevol dubte que els futurs estudiants tinguen amb la UOC. L’entrada a la sessió es gratuïta però cal fer inscripció perquè les places són limitades.
18/06/2014. Conversa a tres bandes: “Antropologia, literatura, política: els límits de la experiència”. Octubre, Centre de Cultura Contemporània. Carrer Sant Ferran, 12. En aquesta conversa intervindran Mònica Oltra, diputada de Compromís a les Corts Valencianes; Vicenç Villatoro, escriptor i periodista i que va ser diputat al Parlament de Catalunya per CiU i Begonya Enguix, doctora en Antropologia Social i Cultural, directora del Grau d’Antropologia i Evolució Humana UOC-URV. També fa recerca en el camp de l’antropologia del cos, els gèneres i les sexualitats i els activismes LGTB.
Durant l’acte, es debatrà la importància i vinculació dels tres aspectes que donen nom a la conversa: antropologia, literatura i política i què poden aportar-nos a la societat en la que vivim.
Cal confirmar l’assistència en aquest enllaç, perquè les places, tot i ser gratuïtes, són limitades.

UOC VALÈNCIA

Comparteix

Icona de pantalla completa