Totes les cançons parlen de tu

20 juny 2014 01:00h
Totes les cançons parlen de tu supera els 2500 exemplars venuts en dos mesos
 
Xavi Sarrià ha estat, amb Joan Carles Girbés, impulsor de l’editorial Sembra Llibres
 
La nova editorial Sembra Llibres es va estrenar el mes de març amb la primera novel·la de Xavi Sarrià:  Totes les cançons parlen de tu. L’obra ha tingut un ressò extraordinari als  mitjans  de  comunicació i  una  acollida  entusiasta  per  part  dels  lectors,  que la recomanen a les xarxes socials amb l’etiqueta  #toteslescançonsparlendetu. En diverses llibreries (3i4, Abacus, L’esplai...), i també a la Fira del Llibre de València, ha encapçalat la  llista  de  preferències  dels  lectors,  que  han  acompanyat  també  l’autor  en una trentena d’actes de presentació en poblacions de Catalunya, el País Valencià i les illes Balears. Tot plegat ha fet que en només dos mesos s’hagen superat els 2500 exemplars venuts. Una resposta magnífica que referma la trajectòria literària de l’autor i anima l’editorial a acarar nous reptes per als pròxims mesos.
 
Xavi Sarrià s’ha acomiadat aquest cap de setmana dels escenaris al costat dels seus companys d’Obrint Pas amb tres concerts inoblidables al teatre Principal de la ciutat de València. En la nova etapa professional que ara inicia, l’escriptura i el món del llibre tindran  un  paper  destacat,  tant  des  del  punt  de  vista  creatiu  com  amb  la  seua implicació en l’editorial. Sembra Llibres, de fet, és una iniciativa que ha impulsat des del principi juntament amb l’editor Joan Carles Girbés per contribuir a sumar experiències i potenciar el talent literari que batega en la nostra societat. L’objectiu és seduir nous lectors amb propostes literàries atractives, edicions acurades i activitats de promoció arreu del territori.
 
Fins el moment, més de 2700 amics i amigues segueixen l’activitat de l’editorial a les xarxes socials, i la segona novel·la de Sembra Llibres, Vertigen, d’Esperança Camps i Empar Marco, ha arribat als lectors també amb molta força. Una trama que enganxa des de les primeres línies i un rerefons de denúncia política i social en el marc del tancament d’RTVV en són les claus d’una obra que ens ajuda a entendre el nostre present.

Pròximes signatures i presentacions de Totes les cançons parlen de tu:
 
-     01.06 – València – Trobada de Ciutat Vella
-     05.06 – Algemesí – Llibreria Samaruc
-     06.06 – Muro – Fira del Llibre
-     07.06 – Monòver – Vermut literari - Plaça de l’Església
-     07.06 – Novelda
-     08.06 – Benlloch – Festa per la llengua
-     13.06 – Vilanova i la Geltrú – Casal
-     20.06 – Bocairent
 
Pròximes signatures i presentacions de Vertigen:
 
-     01.06 – València – Trobada de Ciutat Vella
-     03.06 – Alcoi – Centre Ovidi Montllor
-     07.06 – Xàtiva – Llibreria La Costera
-     11.06 –Burjassot – Casa de la Cultura
-     12.06 – Castelló – Llibreria Babel
-     18.06 – Sagunt – Espai Compromís
 

Sembra Llibres
next