Diari La Veu del País Valencià
Dia Mundial del Medi Ambient a l’Albufera de València
Dia Mundial del Medi Ambient a l’Albufera de València i inauguració de l’exposició “Reflexos de la Natura”
Este dijous 5 de juny, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, s’inaugura al Palau de Pineda (Plaça del Carme, NÚM. 4, València) l’exposició fotogràfica “Reflexos de la Natura”, que romandrà oberta al públic fins al pròxim 30 de juny.
Esta col·lecció d’imatges ens mostra diferents espècies d’aus i el seu reflex, captades pel fotògraf i ornitòleg d’Acció Ecologista-Agró Rafa Pardo, que una vegada més ens sorprén amb la màgia del seu objectiu.
L’acte d’inauguració començarà a les 19:00 hores i esteu tots i totes convidats a gaudir amb esta espectacular exposició, organitzada per Acció Ecologista-Agró amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
A més a més d’inaugurar esta mostra fotogràfica, este dijous també celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient al Parc Natural de l’Albufera de València. Concretament al Tancat de la Pipa on, a partir de les 11:30 hores, realitzarem una solta de tortugues d’aigua ibèriques (Mauremys leprosa).
A més a més, aprofitarem esta cita per a explicar i difondre els reptes i els objectius del LIFE+Albufera i del Projecte Emys, dues iniciatives on Acció Ecologista-Agró treballa pam a pam per a millorar la biodiversitat de l’Albufera de València.
Esta jornada de natura en ple cor del parc natural compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Catarroja i la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa