Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Cullera – 764 gràcies
Com a portaveu local de Compromís per Cullera vull començar aquest article donant les gràcies a les 764 persones que ens van donar el seu suport en les passades eleccions al Parlament Europeu.

D’aquesta manera, gràcies a aquestos vots, vam superar l’objectiu de 600 vots que ens havíem marcat i que hauria igualat el resultat a les eleccions a les Corts Generals. Tanmateix, no només vam superar aquest objectiu, sinó que també vam superar el resultat de les últimes eleccions municipals.

Altrament, també ens mostrem molt satistfets pels resultats d’altres forces polítiques d’esquerres que compartixen objectius i formes organitzatives com són Esquerra Unida i Podemos.

Els seus resultats ens animen a treballar encara més per a poder transmetre a totes aquelles persones que no ens han votat el nostre missatge de canvi per al nostre poble i ens animen a continuar treballant per a fer de Compromís un front unitari on tots els votants d’esquerres se senten còmodes i representats.

Així, si som capaços d’unir en una sola candidatura local tota la ciutadania que defensa uns valors de canvi i de regeneració democràtica, podriem arribar a sumar un mínim d’un 25 % dels vots del nostre poble. Per tant, vull animar una vegada més a totes aquelles persones d’esquerres, ecologistes i valencianistes a unir-se al projecte transformador que suposa la Coalició Compromís.

A més, també vull aprofitar per a enviar un missatge d’ànims a totes aquelles persones socialistes que defensen valors republicans i que una vegada més han vist com el seu partit, el PSOE, els ha decepcionant una vegada més i ha donat tot el seu suport al règim monàrquic i al seu hereu Felipe VI.

Per últim, ens uns moments en que àmplies capes de la ciutadania demanen participar en la política mitjançant noves fórmules, cal recordar que una vegada passades les eleccions europees des de Compromís anem a començar el nou procés de primàries per a escollir els nostres candidats a ocupar les Corts Valencians i els nostres ajuntaments.

Per això, una vegada més vull animar a totes aquelles persones que simpatitzen amb Compromís a involucrar-se en la mesura de les seues possiblitats i a que participen en aquest nou procés de priàries per tal de fer de la Coalició Compromís l’instrument que necessitem els valencians i les valencians per a recuperar el nostre autogovern i fer fora de les institucions els corruptes i els cacics.

Marc Joan
Portaveu local – Compromís per Cullera

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa