Diari La Veu del País Valencià
Roda de premsa al CEIP Ciutat de Cremona
Davant dels últims moviments que s’han produït en el municipi d’Alaquàs respecte a l’escolarització dels xiquets i xiquetes de tres anys que tenen com a conseqüència la retirada de línia d’entrada, els germans d’alumnes del Cremona hauran d’acudir a col·legis diferents, cosa totalment absurda pels problemes que aquesta situació provocarà a les famílies.
En vista de la poca importància que des de Conselleria es dóna a la qualitat de l’educació, ja que aquesta retirada de línia suposa el futur tancament del Cremona aplicant mesures com l’augment de ràtio, el districte únic i la mobilitat obligatòria de xiquets i xiquetes pel poble.
Donat que l’única eixida que ens deixen és la denúncia ja que el diàleg del qual presumeixen en el nostre cas només ha servit per fer-nos saber que no hi haurà concessions després de la protesta perquè això crearia precedents.
En vista de la urgència que suposa la proximitat de la matriculació, després de més de cent dies de tancament en què no hem aconseguit res, hem decidit passar a l’acció . Des de la PLATAFORMA CREMONA demanem el vostre suport com a associació que defensa l’educació pública ja que a tots ens afecta perquè el que ha passat a Alaquàs enguany pot ocórrer en qualsevol altre municipi i a qualsevol altre col·legi. Per aquest motiu, aquest matí hem donat una roda de premsa per defensar la qualitat en l’educació pública i denunciar tot el que ha passat fins el dia d’avui.
Cal defensar l’educació pública i no abandonar-la a la seua sort , JUNTS HO ACONSEGUIREM.

TOTS SOM CREMONA

Comparteix

Icona de pantalla completa