Diari La Veu del País Valencià
Jornada d’Ensenyament i Ús del Valencià als Centres Educatius
JORNADA D’ENSENYAMENT I ÚS DEL VALENCIÀ ALS CENTRES EDUCATIUS 2014

La Universitat d’Alacant acollirà demà dijous 5 de juny de 2014 la Jornada d’Ensenyament i Ús del Valencià als Centres Educatius, Intercanvi d’Experiències d’Educació Plurilingüe 2014.

Aquesta jornada vol servir de punt de trobada per als ensenyants amb la finalitat de crear espais d’intercanvi de bones pràctiques en l’ensenyament i aprenentatge de les llengües curriculars.

A més, pretén convertir-se en un escenari anual, òptim per a la reunió dels professionals i com a conclusió del curs escolar per tal d’animar els equips educatius en l’enorme tasca de millorar els resultats lingüístics de l’alumnat.

Igualment, un altre objectiu és ajudar a la formació dels mestres i professors que fan ensenyament en valencià o en una llengua estrangera, i compartir experiències pràctiques d’organització de l’educació plurilingüe en el centres de les comarques d’Alacant.

L’organitza la UEM – UA (IIFV), La Cívica – Escola Valenciana, mestres i professores/professors de centres educatius que fan educació bilingüe o plurilingüe. Hi col·labora Un entre tants i Enxarxa’t, xarxa per a l’educació de qualitat.

Enguany la conferència d’inauguració anirà a càrrec de Vicent Pascual Granell, membre de la UEM – UA i de l’IEC i parlarà al voltant de “L’Educació Plurilingüe al País Valencià i els seus instruments.”

Una vegada acabada la conferència inaugural, en diferents espais, des d’infantil a batxillerat, els assistents podran gaudir de les comunicacions presentades pels docents.

Podeu consultar totes les comunicacions i programa en l’arxiu adjunt.

La Cívica

Comparteix

Icona de pantalla completa