SUPORT ALS COMPANYS I COMPANYES DEL CEIP CIUTAT DE CREMONA
Més de 100 dies tancats a l’escola defenent el dret dels vostres fills i filles a anar a l’escola dels germans. Més de 100 dies tancats a l’escola reivindicant el dret a matricular els vostres fills i filles al CEIP Ciutat de Cremona perquè creieu en aquesta escola.

Escola que s’ha vist en barracons sota la promesa de l’edificació del nou centre, que hauria d’haver estat ja construït amb els diners del programa Crea Escola (diners que ningú sap explicar on han anat a parar…). I és que, no només us han negat l’escola de rajoles sense cap explicació ni intent d’explicar on són els diners, és que ara, a més, us neguen l’entrada de noves matrícules i condemnen l’escola a mort. Açò NO TÉ NOM.

La voluntat del govern que té a Maria José Català encapçalant la conselleria d’Educació i Cultura és ben clar: privatitzar l’educació. Ja han obert el camí. Tanquen les portes al diàleg amb els pares i mares o, en cas que ens donen l’oportunitat d’escoltar-nos, tot queda en un pur teatre que no va enlloc. No respecten la voluntat del poble. I com que no ens respecten… seguim cridant. Seguim lluitant i seguirem fins que siga el poble qui decidisca, i no una colla de polítics amb la ferma voluntat de donar-nos l’esquena. La unió fa la força… i aquests dies és més que evident.
La injustícia que patiu al Ciutat de Cremona no té nom. La paciència que heu tingut sí que el té: DIGNITAT.
Per això, ahir, 4 de juny de 2014, els pares i mares del Ciutat de Cremona vau decidir ocupar Conselleria d’Educació per a demanar, de nou, DIÀLEG. I de nou, la consellera ha obviat la voluntat del poble.
Volem fer-vos arribar tot el nostre suport i admiració. A la Plataforma Tots Som Cremona, a la Comissió No separes germans i a tota la comunitat educativa de l’escola. Avui ens heu representat a cadascun de nosaltres a Conselleria d’Educació.
Des de la Plataforma PROU ens sentim orgullosos i orgulloses de compartir aquesta lluita amb gent com vosaltres, amb gent que té la dignitat de defendre allò en què creu, amb gent que té la valentia d’alçar la veu i fer-se escoltar. Amb vosaltres, junts, som més forts. I junts, ho podrem tot.
És l’hora de cridar PROU! I és tot un honor cridar-ho junt a vosaltres.
Tots som Cremona!

Comparteix

Icona de pantalla completa