Diari La Veu del País Valencià
Trobada anual de dones de LA UNIÓ demà dissabte a la Vall d’Albaida
Participen més de 100 dones de tot el territori valencià

L’àrea de la dona de LA UNIÓ celebra demà a la Vall d’Albaida la seua trobada anual

6 de juny de 2014.- L’Àrea de la Dona de LA UNIÓ celebra demà dissabte la seua Trobada Anual amb la participació de més de 100 dones procedents de tot el territori valencià que visitaran diverses localitats de la comarca de la Vall d’Albaida, entre elles Otos i Carrícola.

En la trobada estarà present el secretari general de LA UNIÓ, Ramón Mampel; la responsable de l’àrea de la dona, Anna Cuquerella; el secretari comarcal de LA UNIÓ en la Vall d’Albaida, Olegario Olivares i els alcaldes de Carrícola i Otos, Susana Cháfer i Emili Mira, respectivament.

Les dones de LA UNIÓ iniciaran el seu recorregut a Otos on efectuaran un passeig per la ruta dels seus rellotges de sol i posteriorment es traslladaran a Carrícola on visitaran la ruta escultòrica pels espais mediambientals “Els camins de l’aigua” i “Un passeig pel barranc del Castell”. En aquests recorreguts es troben un total de 71 obres realitzades per 58 artistes de diferents zones de la Vall d’Albaida, l’Alcoià, la Costera, la Ribera, etc.

Després del menjar tindrà lloc un acte informatiu on s’informarà de les activitats realitzades al llarg de l’any i la nova programació. Es farà lliurament també d’un reconeixement a una dona que ha destacat en la seua trajectòria agrícola i que enguany ha correspost en Mª Carmen Salines de la comarca d’Utiel-Requena. Finalitzarà la trobada amb un cant d’albaes a la dona valenciana, a càrrec de Mª Carmen Alemany.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa