Camp de Morvedre

Vine a fer el salvatge a la marjal!!!

Este estiu la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró volen que els joves d’entre 12 i 17 anys descobrisquen el seu costat més salvatge a la Casa Penya, el centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Per això, este consistori i els ecologistes, amb la col·laboració de Xarxa Joves.net, han organitzat enguany la primera edició d’Estiu Jove a la Casa Penya, una cita carregada d’activitats a la vora de la mar per a divertir-se i aprendre de la natura. Així que ja saps, si este estiu vols fer el salvatge, t’esperem a la Casa Penya!!! No et penediràs!!!

Agricultura ecològica, viverisme, tortugues d’aigua, platja, fumarells, cavalls, caiac, flora autòctona, excursions en bicicleta, manualitats i moltes més sorpreses esperen als joves d’entre 12 i 17 anys que participen en la primera edició d’Estiu Jove a la Casa Penya, una cita a la vora de la mar que enguany estrenen la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró amb la col·laboració de Xarxa Joves.net.

L’objectiu d’esta aventura mediambiental és que els joves i els adolescents es divertisquen i aprenguen de la natura en la Casa Penya, el centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, una de les zones humides més valuoses del nostre territori i on AE-Agró porta més de dues dècades treballant, pam a pam i dia a dia, en la defensa del medi ambient.

La cita serà durant els mesos de juny i juliol i disposa de diferents opcions per a participar. Així, per exemple, existix la possibilitat de gaudir de totes les activitats d’Estiu Jove a la Casa Penya des del 23 de juny fins al 31 de juliol o bé fer-ho només durant una de les setmanes de juliol. El preu de l’Estiu Jove complet és de 144 euros i el d’una setmana és de 40 euros (en tot cas, sempre s’aplica una reducció del 20% per al segon membre de la unitat familiar que s’apunte i un 40% en cas de ser família nombrosa).

La matrícula d’Estiu Jove a la Casa Penya inclou monitors, assegurança, transport intern, una samarreta i una gorra de regal. I, per descomptat, cada dia diversió, marjal, aventura i platja des de les 10 a les 13:30 hores. Si no vols perdre’t esta oportunitat per a conéixer la Casa Penya, fer amics i gaudir de la natura, apunta’t ja a la Casa de la Joventut de Sagunt (C/Albalat, NÚM. 1, 96 265 58 80) o al Casal Jove del Port (C/Vent de Marinada, S/NÚM., 96 268 34 39).

T’esperem este estiu a la Casa Penya per a fer el salvatge!!! No et penediràs!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Comparteix

Icona de pantalla completa