Diari La Veu del País Valencià
El CEB Llíria i València Basket-EBA juguen un partit solidari
El CEB Llíria i València Basket-EBA juguen un partit solidari per ajudar malalts de paràlisi cerebral

El pavelló Pla de l’Arc acull el I Torneig d’Estiu el dissabte 14 a les 18.30 hores

Els equips de bàsquet CEB Llíria i València Basket (EBA) jugaran un partit este dissabte, 14 juny, al pavelló Pla de l’Arc de Llíria. El I Torneig d’Estiu Solidari, patrocinat per l’Ajuntament de Llíria, naix del projecte d’ajuda de la residència de majors Jardí de Llíria, els residents de la qual estan tot l’any fent marcadors de lectura per col·laborar en la venda amb el Centre de Dia “El Cabanyal” de Creu Roja, que alberga xics afectats per paràlisi cerebral.

Tota la recaptació de la venda dels marcadors de lectura i la que s’obtinga de les aportacions que voluntàriament realitzen els assistents al partit de bàsquet aniran destinades a l’adquisició d’equips i millores del Centre de Dia “El Cabanyal”.

A les 18.00 hores s’obriran les portes del pavelló per acollir-hi en primer lloc una exhibició dels cadets del CBO Llíria. Durant el transcurs del torneig es realitzarà una rifa solidària de productes aportats pels membres de la Federació del Comerç de la localitat edetana.

L’entrenador Nacho Rodilla ha afirmat que per a ell “és un honor col·laborar amb el Centre Residencial Jardí de Llíria i el Centre de Dia “El Cabanyal” de la Creu Roja, que ens demostren tant en entrega diària als altres”.

Per la seua banda, la regidora de Benestar Social, Susi Esteve, ha manifestat que “es tracta d’un esdeveniment que contribuïx a la solidaritat de la ciutat, al mateix temps que es difonen els importants valors associats a l’esport. Creiem que és una iniciativa molt important que complementa el treball que portem a terme els distints agents implicats en l’àrea de Benestar Social”.

AJUNTAMENT DE LLÍRIA

Comparteix

Icona de pantalla completa