Diari La Veu del País Valencià
Teatre ‘El somni d’una nit d’estiu’ a Carcaixent
Lobra “EL SOMNI DUNA NIT DESTIU” per uns xiquets de 13 anys, a Carcaixent.

El proper dijous 19 de juny de 2014, a partir de les 22:00h, en el pati de lIES Arabista de Carcaixent, els alumnes de 2n dESO, interpretaran lobra de teatre de W. Shakespeare “EL SOMNI DUNA NIT DESTIU”.

El somni duna nit destiu és una comèdia romàntica escrita per William Shakespeare cap al 1595.

La comèdia, que juga amb lequívoc barroc del somni i la realitat, tracta també la relació entre lamor i el matrimoni i explora el patiment provocat pel sentiment amorós quan no és correspost. La dona té el paper menys agraït, ja que sovint se lempeny cap a un casament, independentment de la seua voluntat.

Els referents culturals a la Nit de Sant Joan i la ubicació en un bosc, així com els personatges meravellosos, construeixen lambient màgic dun conte de fades, idoni per deixar lliures la imaginació i la complicitat de lautor i el públic.

Els alumnes de 2n dESO volen agraïr la paciència i la col·laboració de les directores en aquest projecte, que ha sigut un treball constant durant mesos.

Amb esforç i il·lusió els joves actors han preparat aquesta obra, aquest somni, el somni duna nit destiu.

Dirigida a mans de: Conxa Rovira i Núria Llagüerri.

Amb la col·laboració de: Raül Murillo, Adolf Murillo, Àngles Doménec, Pasqual Pastor, la Saguntina “Domus Baebia”, el Consell de la Joventut Carcaixent, l Ampa de lIES Arabista Ribera i lInstitut Arabista Ribera.

Escrit per: Sergi Moyano

Sergi moyano

Comparteix

Icona de pantalla completa