Diari La Veu del País Valencià
Gira europea de l’Agrupació Musical Aureba
L’Agrupació Musical Aureba informa que la propera setmana, encetarà una gira europea, on recorrerà Viena, Bratislava, Praga i al mes d’agost Munich. Cal destacar la participació en el Woodstock der Blasmusic, facebook.com / o a la web woodstockderblasmusik.at/ , sent un dels festivals més importants arreu del món de música especialment de metall. Actuaran el divendres 27 de juny, on participen grups de la talla de: La Brass Banda (D), The SoulJazz Orchestra (USA). Han actuat al festival Mnozil Bras (AT), Russkaja (AT), Tower of Power (USA). L’Agrupació Musical Aureba serà el primer grup espanyol que participe a aquest festival.
Aureba és una agrupació musical que naix a Oliva al 2002, amb uns 20 components, i que any darrer any ha anat millorant i perfeccionant el seu estil. Participa en distintes festivitats arreu del panorama valencià, ja siga des dels moros i cristians o festes de diversa índole. Va ser l’any passat on varen donar el pas de dur a terme la seu música a nivell internacional, participant al Ost Club, on enguany tornaran a actuar o a distints locals de la capital austríaca.
Aureba, interpreta tot tipus de música, des de Quimbara de l’eterna Celia Cruz, passant per Happy de Pharrell Williams, o música més actual com Only Girl, o distints arrenjaments de Dance Mix, ritmes cubans, o música ska, i també distintes peces de grups valencians com La gossa sorda o Obrint Pas. Totes les peces són arranjaments propis de membres de l’agrupació.
Aureba ha editat dos cd’s: el primer denominat “Som Aureba” i un segon “Un Sentiment” sent aquest nominat per la revista Tres Deu com un dels millors cd’s de música del panorama valencià.
Carlos Mengual Manzanares

Comparteix

Icona de pantalla completa