Per uns transports públics de qualitat a la comarca de l'Horta Nord.

23 juny 2014 01:00h

LA PLATAFORMA “NO RETALLADES HORTA NORD”  RECLAMA UNS TRANSPORTS PÚBLICS DE QUALITAT A L'HORTA NORD
 
Convocades per la Plataforma “No Retallades Horta Nord” (PNRHN), unes 250 persones (entre les que han seguit tot l'itinerari i les que s'han concentrat en les diverses estacions de FGV de la comarca) han participat en un acte reivindicatiu per uns transports públics de qualitat a la comarca de l'Horta Nord.
 
 
L'acció consistia en un viatge des de Rafelbunyol a Almàssera (línia 3 del metro), amb parada en cada una de les estacions, per informar els usuaris i usuaries de les retallades a partir de hui a FGV i de la mala gestió que està patint l'empresa pública de transports.
 
 
En cada parada del trajecte, s'ha repartit octavetes als i les usuaries i s'ha llegit un manifest amb les reivindicacions. Amb la participació de diversos col·lectius (com ara l'Associació de veïns i veïnes  d'Albalat dels Sorells, la de Museros i la d’Almassera), partits polítics i sindicats, l'acte ha finalitzat amb una assemblea oberta a  l’estació d’Almàssera.
 
 
La PNRHN exigeix, entre les seues reivindicacions, la reincorporació del personal treballador a les estacions de la comarca; la reposició dels trens suprimits en horaris que afecten les persones treballadores i estudiants; la seguretat en la circulació i la qualitat del servei que requereix un transport d’aquestes característiques; i augment de la franja horària de servei, quedant de 5-0,00h en dies laborables i augmentant amb trens nocturns addicionals en caps de setmana.
 

 
 Aquesta ha estat la segona de les accions d'aquesta campanya de mobilitzacions en el transport que s'està portant a terme des de la PNRHN i que ve a sumar-se a totes aquelles que ja estan en marxa en els àmbits d’educació i de sanitat.
 
PLATAFORMA “NO RETALLADES HORTA NORD”
 
next