Diari La Veu del País Valencià
Qui no sap riure no sap viure al Centre Ovidi Montllor
Aquest dissabte 28 de juny a les 18:30 de la vesprada al Centre Ovidi Montllor, C/ Vistabella, 8, Alcoi, ens visita Andreu Galan amb el seu espectacle de poesia infantil (+ de 6 anys) Qui no sap riure no sap viure, a partir del llibre del mateix títol que ens ve a presentar.
El periodista cultural Manuel Pérez i Muñoz serà l’encarregat de presentar l’acte.
Vine a celebrar el fi de curs amb nosaltres!!!
L’Andreu és mestre de primària. Però també és poeta i rapsode. Ha estat un dels impulsors de www.pissiganya.cat, la primera revista digital de poesia per a infants feta exclusivament per i per a infants, així com del Premi Pissiganya.cat de poesia infantil, que enguany ha arribat a la 3a edició i que compta amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Fa anys que volta per escoles biblioteques i instituts recitant els seus poemes Qui no sap riure no sap viure és un recull divertidíssim, amb l’eix comú de la rialla i la bona onda, excel·lentment il·lustrat per Luis Demano, amb una acollida entusiasta entre el públic infantil (i no!) del país. Si veniu al Centre Ovidi Montllor, sens dubte passareu una bona estona. De moment, us deixem amb algun tast del llibre. La veu i els escarafalls els posarà l’Andreu Galan…
Us hi esperem!

Andreu Galan i Martí

Comparteix

Icona de pantalla completa