Diari La Veu del País Valencià
El Genovés i Una partida de llegenda
Toni Mollà

Editorial: Editorials vàries
Col·lecció: Fora de col·lecció
Pàgines: 100
Preu: 16.00 €
ISBN: 0

El dia 19 de desembre de 2014 Paco Cabanes, el Genovés, farà seixanta anys. Aquell dia en farà 20 justos que Toni Mollà va presentar el llibre que va dedicar al millor jugador de pilota valenciana.

És un llibre preciós, amb un text emocionant i un disseny moderníssim del desaparegut Paco Bascuñàn, que el converteixen en una autèntica fita del món editorial valencià.

Toni Mollà i Paco Cabanes presentaren un llibre que s‘acabava amb la derrota del Genovés contra el seu estimat Enric Sarasol. Però l‘any següent, el 9 de juliol de 1995, al trinquet de Sagunt, el Genovés, amb 40 anys fets, s‘imposà a Àlvaro en la que encara està considerada com la millor partida de la història de la pilota. Canal 9 la va retransmetre en directe i va assolir una quota de pantalla superior a molts partits de futbol.

En acabar-se la partida, Paco Cabanes s‘abraçà a Toni Mollà al mig del trinquet i li digué, segons explica ara Toni: “ara hauràs d‘acabar el llibre”. Toni se‘n va anar a casa, es va tancar a l‘estudi, i en 48 hores, va parir “Una partida de llegenda. 9 de juliol a Sagunt”.

Durant anys, aquests llibres han estat introbables. Ara, la recerca de les editorials i de l‘autor ha fet que se n‘hagen recuperat uns centenars que posem a disposició del públic interessat fins que se n‘esgoten les existències en un lot únic que inclou els dos llibres al preu de 16 euros. Els 19 anys de la partida entre el Genovés i Àlvaro i el pròxim aniversari de Paco Cabanes són un bon motiu per a retre-li de nou un homenatge al nostre homenot i al nostre esport nacional.

Podeu demanar-los ja a la nostra tenda virtual.

En servirem mentre en queden!

Toni Mollà

Comparteix

Icona de pantalla completa