Les Marxes de la Dignitat es reuneixen a Mèrida per decidir el seu futur

27 juny 2014 01:00h
El cap de setmana (28 i 29 de juny) es reuneixen les Marxes de la Dignitat a Mèrida, Extremadura amb motiu de la seva Assemblea Estatal

Durant aquest cap de setmana vindran de totes les parts de l'estat els diferents moviments que integren el moviment i es decidirà el rumb de les Marxes i les seves possibles accions i mobilitzacions de cara a l'estiu i principalment a la tardor ja siga amb una altra marxes a Madrid, amb aturades ciutadans o marxant cap als paradisos fiscals.

Intersindical Valenciana que n'és una de les entitats impulsores de les Marxes de la Dignitat proposarà aprofundir en el procés de construcció de la unitats popular per acabar amb les polítiques neoliberals i amb aquest sistema caduc i contrari a la majoria social. Per fer possible tot açò, el Sindicat farà propostes per un programa de mobilització per als propers mesos.

Dos dies, un debat obert amb actes i una festa, i un altre d'assemblea:

Durant el tot el dia del dissabte 28 a partir de les 10:30, a la Casa de la Cultura del Polígon Nova Ciutat, es concentraran i debatran sobre propostes dels diferents moviments socials, sindicats i partits que componen més Marxes de la Dignitat. Estarà organitzat en blocs temàtics i podrà participar tot en el que vulga, els blocs seran:

Treball o Renda Bàsica Sindicat Andalús de Treballadors (SAT), Isabel Franco (ILP per la Renda Bàsica), Miguel Luís (Aturats en Moviment de Valladolid), Ramón Espinar (Joventut Sense Futur), Comitè d'empresa de Coca-Cola (Madrid) .

Dret a l'habitatge i Serveis Públics Irene Montero (Plataforma d'Afectats per les Hipoteques), Corrala Utopia (Sevilla), Vicent Mauri (Intersindical Valenciana), Marea Verda, Eduardo Sales (Estudiants en Moviment), Marea Blanca, Javi Rodes (Coordinadora Aturats Baix Llobregat i Aliança Contra la Pobresa Energètica), Rafael Escudero (Sindicat Ferroviari).

Deute Públic, euro i sobirania econòmica Joan Tafalla (Espai Marx), Jorge Alcázar (Front Cívic Som Majoria), Plataforma per una Auditoria Ciutadana del Deute (Sevilla), Carlos Martínez (ATTAC), Vicente Sarasa (Xarxa Vermella).

Feminisme Aurora vargas (MDD Andalusia), Dones Per nostres Drets.

Repressió contra els Moviments Socials Moviment de suport a Carlos i Carmen (Granada), CSOA La Madreña (Oviedo), Comitè Airbus, Comissió Legal 22M, Equip Legal Marxes 22M, Can Vies No Es Toca, Plataforma Gamonal.

A més per la vesprada a partir de les 17:30, tindrà lloc el debat: De les Marxes de la Dignitat a la Abdicació del Rei,: Crisi de règim i construcció de poder popular.

Moviments Socials: Acampada Dignitat Còrdova, PAH,

Plataforma Avui Per Tu (Fuenlabrada), Front Cívic Som Majoria.

Sindicats: CGT, SAT, CUT, IAC, CNT, Confederació Intersindical, COBAS, ESK.

Forces polítiques: Els Pobles Decideixen, CUP, Equo, IU, Podem

En acabar, a pocs metres d'allà, tindrà lloc un acte amb xerrades i concerts. Al Parc de les Set Cadires, davant de la Biblioteca Nacional de l'Estat, a partir de les 20:00, amb les intervencions de Diego Cañamero del SAT, Irene Montero de la PAH, Isabel Franco de la ILP de Renda Bàsica i Manuel Alonso de la Plataforma de Gamonal.

En acabar l'acte, sobre les 21:30 començaran els concerts de Jose Carrillo de Gent de Poble, Black Bulls, Ràdio Esquerrana i El Gran queloni.

Durant el segon dia es realitzarà l'Assemblea Estatal de les Marxes, on recollirem totes les propostes i debats del dia anterior i s'elaborés el calendari de mobilitzacions del moviment.
photo
 
next