Diari La Veu del País Valencià
VI Nit de la dolçaina a Benaguasil
Un any més, i ja en van sis!, l’Ateneu organitza la Nit de la Dolçaina. Per eixa raó, dissabte 5 de juliol (sempre el primer dissabte de juliol) podreu gaudir d’una trobada de músics de la dolçaina i el tabal i d’un concert molt participatiu a l’esplanada de la nostra seu.
Com sempre, col·laboren els nostres històrics esponsors: La Cooperativa Sant Vicent Ferrer, que ens aporta productes de la seua collita per fer una nit més completa i sucosa alimentàriament; Consolat de Mar, que facilitarà ajuda en espècies per repartir entre els músics assistents; Baitor, que ajuda econòmicament i l’Ajuntament que posa la logística per a les cercaviles de la vesprada i el concert de la nit.

Prop d’un centenar de dolçaines i tabals estan convocats, altruistament, a inundar de música els carrers de Benaguasil des de les 20:30h. Colles del Camp de Túria, de l’Horta Nord, del Camp de Morvedre, La Plana Baixa…

Aquesta convocatòria volem homenatjar el grup Al Tall i a l’antic component d’aquest: Ximo Caffarena, compositor de la peça: El Cant dels Maulets. Una cançó que ha evolucionat fins a ser un referent de les tocates de la dolçaina.

A les 22:30h. A més a més, hi haurà un Concert de FOLKIFESTA, un grup que destaca entre els actuals per fer una interessant barreja de música popular i de ball i d’instruments de banda i colla de dolçainers. Tot un final de festa, festiu, per als qui participen en la Trobada i per al públic que vulga acompanyar-nos.

Esteu totes i tots convidats

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa