Diari La Veu del País Valencià
Gràcies a l’equip directiu de l’escola Herrero
Benvolgudes companyes i companys,
L’AMPA de l’escola Herrero vol donar les gràcies a tots els mestres que durant aquest curs 2013/2014 han defensat l’escola Herrero i en general l’escola pública, la nostra, i sobretot volem donar les gràcies a l’equip directiu: Begoña Rubert, Jose Vicente Rios i Dolors Mas. Gràcies pel vostre esforç diari, per la vostra dedicació a la nostra escola i a tota la comunitat escolar (famílies i mestres) durant els anys que heu estat dirigint l’Herrero.
Aquest curs ha estat difícil i dur però les mobilitzacions conjuntes contra les supressions d’unitats i pel respecte a les decisions del Consell Escolar han demostrat, encara que de moment no han fet canviar la decisió de Conselleria d’Educació, que quan les decisions polítiques ens perjudiquen injustament i no són raonables és necessari reclamar, protestar i mobilitzar-se junts, i si no ho fem així sempre guanyaran la injustícia i l’arbitrarietat.
També volem felicitar a l’equip directiu (Begoña, José Vicente i Dolors) perquè entre vosaltres i nosaltres hem aconseguit que aquest curs les mobilitzacions i protestes no hagen afectat al funcionament normal del centre i totes les activitats docents i extraescolars s’han pogut desenvolupar amb total normalitat.
Més enllà de desacords i punts de vista diferents, hem demostrat que si la direcció de l’escola i l’AMPA treballem i col·laborem junts per la nostra escola podem fer una escola pública millor per a totes i tots.
Gràcies a l’equip directiu de l’escola Herrero

AMPA Escola Herrero

Comparteix

Icona de pantalla completa