Diari La Veu del País Valencià
Cal saber quins centres estaran oberts amb el programa ‘escoles d’estiu i menjadors socials’
La Federació d’Associacions de mares i pares d’alumnes (FAPA-València) destaca que moltes famílies necessiten d’este servei que en teoria comença a prestar-se hui i no saben a hores d’ara si l’Ajuntament de València s’ha acollit a les ajudes econòmiques de la Conselleria de Benestar Social.

“Mentres sí sabem que hi ha ajuntaments de diferents poblacions que s’han acollit a este programa, l’Ajuntament de València no ens dona cap informació al respecte per a poder redirigir a les nostres famílies als centres públics que estiguen oberts”, explica la presidenta de FAPA-València, Eva Grimaltos.

Recordem que FAPA-València junt a la Confederació Gonzalo Anaya i CAVE-COVA va demanar una reunió amb la Consellera d’Educació, que per motius d’agenda va desviar a la Directora General de Serveis Socials i el Menor, Rosa Aragonés, per a abordar la necessitat del servei de menjador escolar sobretot per a les famílies que en estos moments travessen greus problemes econòmics.

Les entitats li van fer arribar a la responsable de l’administració una preocupació clau hui en dia que és la utilització dels menjadors escolars durant l’estiu per a garantir l’alimentació dels alumnes amb menys recursos. Així mateix li van demanar estar informades en tot moment i que tinguera en compte les aportacions tant de les associacions de veïns com de les AMPA i això no ha sigut així.

FAPA-València denuncia que el pressupost es escàs per a tendre a la gran demanda de famílies amb necessitats d’alimentació, no obstant això demana transparència en la informació i saber almenys quins centres públics de València ciutat estaran oberts amb el programa “escoles d’estiu” per a poder ajudar a les famílies ja que els xiquets i xiquetes són els usuaris directes d’este servei.

FAPA-València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa