Del 9 a l’11 de juliol de 2014
Tots els dies, a les 19.30h

Organitzat per sinberifora ac amb la col·laboració de l’Octubre CCC

Dimecres 9 de juliol a les 19.30h
–Crocanti (lofi, noise, diy)
–Dario Fariello + Josep Lluís Galiana (impro duo sax)
–Truna (cello and electronics)

Dijous 10 de juliol a les 19.30h
–Bartolomé Ferrando (intro fonetica)
–Dario Fariello (solo acoustic sax and viola)
–Avelino Saavedra (solo drums and electronics)

Divendres 11 de juliol a les 19.30h
–Santiago López (sound objects performance)
–Antonio Jesús Sánchez (live electronics)
–Marredo & Montag (live electronics)

Informació dels artistes

Entrada un dia: 5€
Abonament tres dies: 12€

València és terra de so i contrast, terra de música, de músics de banda, de trons i de masclets, terra de cants d’estil, d’albaes, de fórmules uns, terra de rutes del bacalao, de dolçaines, de campanes i ones de la mar, terra de foc, d’accents apitxats, terra de xes! de nanos! i de tios!

Malauradament, des de les institucions no es valora el ventall de matisos, on tot allò diferent, allò minoritari, cal aixafar-ho, menysprear-ho ―allò subtil és xafat per allò abusiu, allò petit per allò faraònic― tot dificultant la feina de la gent que pretén organitzar i gestionar esdeveniments i espais des de la modèstia.

En l’actual situació de crisi econòmica, i amb la impossibilitat de rebre subvencions de part de les grans institucions, és moment de treballar des de la base, no amb grans macrofestivals, sinó creant una continuïtat, un patró obert ,mutable i adaptable que depenga de les necessitats i inquietuds de cada moment.

En aquest context, més enllà del tro i el bac constant, hi ha diverses generacions d’artistes que gaudeixen de la recerca constant, de l’experimentació, de la investigació i la divulgació de noves propostes i que lluiten per un futur més ric, ple de matisos, fora de clixés i més lliure. Persones creatives que lluiten per no emigrar, i daltres que ja ho han hagut de fer, gent que comparteix el fruit del seu estudi de forma no lucrativa mantenint-se així fora de les convencions del mercat i dels circuits i discursos massius establerts.

Cal generar un rall d’activitat per tal que tota aquesta creativitat i energia no se’n vaja; cal facilitar espais i infraestructures on poder divulgar les propostes, on tant creadors com assistents estiguen en harmonia, espais horitzontals, sense mitificacions. Espais comuns que permeten la subsistència de la cultura, i de la gent que la genera.

Després de dues edicions farcides de meravelles sonores, aquesta tercera edició es presenta amb un format mes comprimit: tres dies continuats amb múltiples propostes.

LOctubre Centre de Cultura Contemporània acollirà els dies 9,10 i 11 de juliol aquest ampli ventall de propostes arriscades, fora dels cànons preestablerts. Músiques arriscades que ens faran gaudir de loasi cultural generat front al desert cultural en el que es sol transformar la ciutat quan arriba la calor

Octubre CCC

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa