Diari La Veu del País Valencià
Torna el Mercat del Trenet a Almoines
L’Ajuntament d’Almoines i el Centre de Desenvolupament Rural la Safor organitzen, este divendres 11 de juliol, el segon Mercat del Trenet, després de l’èxit de la primera edició celebrada el mes passat.

El Mercat del Trenet obri les portes a les 8 de la vesprada. El visitant trobarà 25 parades de productes frescos del camp, ecològics i de proximitat; productes agrícoles elaborats, com melmelades, olis, i menjars dolços i salats; i artesania feta a mà.

A més, a les 8 de la vesprada tindrà lloc un espectacle infantil de titelles amb la companyia Circ de la Safor que representarà l’obra “El petit carrer”. A la mateixa hora, començarà funcionar el trenet nocturn dins del parc.

Més tard, a les 10 de la nit el visitant disfrutarà de música en viu per ballar amb Fernando Gotan i amics, amb un espectacle electro tango flamenco.

El Mercat del Trenet oferirà un espai amb taules i cadires per sopar a la fresca. Les persones que compren participaran en un sorteig per a una nit d’hotel per a dues persones, amb desdejuni, a l’Hotel Font Salada d’Oliva. A més, es regalaran bitllets per pujar al trenet debades.

El Mercat del Trenet viatjarà els propers mesos a Vilallonga (17 d’agost), Potries (setembre) i Beniarjó (octubre).

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa