El divendres 25 de juliol i el dissabte 25 de juliol arriba a la plaça del Mercat de Bétera el Folkestiu 2014, la tercera mostra d’estiu de música i cultura popular.

Dos dies sense descans i amb una programació molt intensa de vesprada i de nit. Tots els espectacles són gratuïts. FOLKESTIU, Mostra d’estiu de Música i Cultura Popular, és una iniciativa cultural i festiva que promouen l’Ateneu de Bétera i l’Associació Cultural L’Aljama amb l’objectiu d’oferir un recull d’espectacles musicals, dansa i activitats culturals basades en el patrimoni musical i cultural popular i/o tradicional valencià i d’altres pobles de la Mediterrània. També és una oportunitat de mostra i comercialització de productes elaborats per artesans del Camp de Túria.

Unes jornades obertes a tothom que ocupen la seu de l’Ateneu, la plaça del Mercat i els carrerons adjacents del nucli històric de Bétera. Folkestiu és possible gràcies a la col·laboració de grups i persones de Bétera i de la resta de la comarca i el suport logístic de l’Ajuntament de Bétera.
Podeu reservar sopar, per un dia o pels dos, enviant un correu electrònic a [email protected], fins el dijous 24 (el preu de cada sopar és de 6 euros -inclou entrepà, picadeta i beguda-).

FOKESTIU

Comparteix

Icona de pantalla completa