Diari La Veu del País Valencià
Solidaritat amb el poble palestí
A tots els lluitadors per la llibertat, el poble palestí està patint avui i cada dia els pitjors crims i matances a mans de l’ocupant feixista israelià i amb el suport de l’estat imperialista americà en la guerra contra la franja de Gaza.

Aquest règim feixista insisteix a matar nens, dones etc. fins i tot destruint els seus habitatges amb ells dins. Es compten fins ara 750 màrtirs i 800 ferits la majoria d’ells nens i això segueix augmentant, són crims contra els civils. És un genocidi on famílies senceres han estat assassinades pels bombardejos.

El terrorisme sionista que mata sistemàticament per tal d’afeblir la nostra lliure determinació i les bases de la llibertat i la independència com la resta del món.

La nostra causa és justa i no permetrem que l’ocupació ens prengui el més bàsic dels nostres drets, com una vida digna. Mai ens agenollarem.

Seguirem resistint i lluitarem contra l’ocupant per la llibertat i la independència amb l’ajuda de tots els qui lluiten per la llibertat al món aconseguirem la victòria.

Des dels comitès de treballadors independents ens dirigim a vosaltres des Palestina, des de la ferida franja de Gaza.

Tot l’agraïment i l’estima per tots els esforços que heu fet per tal d’alleujar el sofriment i aturar l’agressió israeliana contra el poble palestí i recolzar la nostra justa causa.
Ens dirigim a vosaltres i a tots els que lluiten per la llibertat per tal de treballar junts en aquestes línies:

1-La pressió sobre el govern ocupant per aturar l’agressió contra la franja de Gaza.

2-Treballar per portar els criminals de guerra i tots els responsables i autors de la massacre israeliana contra els civils palestins a judici per criminals.

3-La pressió per aixecar l’injust setge a la franja de Gaza i permetre la lliure circulació de la població civil.

Visca Palestina lliure

La glòria als màrtirs i curació als ferits i llibertat per als presos

Inevitablement victoriosos,

Franja de Gaza, 24 juliol 2014

Fayez Elemare,
Unió Independent de Comitès Obrers de Palestina (Gaza)

Comparteix

Icona de pantalla completa