Diari La Veu del País Valencià
Pau, solidaritat i justícia amb Palestina!
PAU, SOLIDARITAT I JUSTÍCIA AMB PALESTINA!
No podem permanéixer passius davant d’un genocidi com el que està perpretant a Gaza l’exèrcit israelià, que ha assassinat ja a més de 1.800 persones, la majoria civils innocents i desarmats, entre ells uns 400 xiquets, provocant també uns 10.000 ferits i destruint escoles, hospitals, infraestructures, etc. 400 xiquets assassinats! Quina culpa tenen ells de res?
L’ús de la força per part d’Israel, que també ha patit 3 civils i 64 militars morts, el 4% del total de víctimes, ha sigut absolutament desproporcionada, amb bombardejos continus i noves armes mortíferes dirigides indiscriminadament contra tota la població. Un genocidi que recorda massa els provocats per l’exèrcit nazi en les zones ocupades d’Europa fa setanta anys o inclús abans, com el bombardeig de Gernika per la legió Còndor.
Amb massacres com aquesta, absolutament rebutjable i mereixedora de la condemna internacional, no sols que no es resoldrà el conflicte israelià-palestí sinò que damunt donarà més força als fanàtics d’ambdós bàndols: la ultradreta jueva i el Hamàs àrab; sens dubte que aquests dies l’odi haurà pujat molts punts en aquelles terres, potser com els negocis armamentístics… Sols el compliment dels acords internacionals, amb la creació d’un Estat palestí i el respecte mutu pot pacificar la regió.
Ara hi ha una treva de 3 dies però no existix cap garantia que no tornaran a esclatar els bombardeigs.
Per això a tot el món han hagut i estan havent manifestacions contra el genocidi i a Espanya s’han convocat per a aquest dijous actes en tot l’Estat per a exigir l’alt el foc permanent i definitiu, el juí als responsables de les massacres, l’ajuda a les víctimes i, mentre no s’aconseguisca l’anterior, el boicot a tots els productes d’origen israelià (que comencen el codi de barres pel 729)
Ací a La Ribera hi haurà una concentració el dijous 7 a les 20:00h en la Plaça Major d’Alzira. Acudix a mostrar el teu rebuig a les massacres d’innocents!

Comparteix

Icona de pantalla completa