Diari La Veu del País Valencià
CGT – Cues interminables a correus
CGT Correus Castelló denuncia a la ciutadania de la població d’Almassora i als mitjans de comunicació en general, la greu deterioració que pateix el servei d’Atenció al Client en l’oficina d’aquesta localitat.

Amb una població de mes de 20.000 habitants mes el districte marítim, prop de 2000 habitants, aquesta oficina comptava amb un director d’oficina i tres finestretes de jornada completa i una finestreta de cinc hores, atenent al publique des de les 8:30h del matí fins a les 14:30h, i així es donava una eficaç cobertura al servei d’Atenció al Client, garantint la qualitat de tots els objectes postals, des de cartes ordinàries fins a la paqueteria, girs, certificats i correspondència registrada, servei bancari i lliurament en apartats i llista.

Actualment s’ha eliminat la plaça de cinc hores, i des de l’inici del període vacacional, juny 2014, NO es contracta per a cobrir al personal de descans, ni en situacions de baixes o altres incidències, situació que CGT ha denunciat continuadamente. A data d’avui, Agost de 2014, solament dos treballadors, atenen a la totalitat de la població.

Les cues i les esperes dels usuaris són contínues, acabant amb la paciència d’aquests i pagant-ho els dos companys, amb constants queixes que gens tenen a veure amb la seua professionalitat. Aquests companys s’esforcen al màxim, més dues persones no poden atendre a tota una població que supera els 20.000 habitants. A açò cal sumar que poblacions amb menys habitants, tenen més personal en Atenció al Client.

És per tot açò que els companys exigeixen la contractació d’almenys una persona mes per a garantir la qualitat del servei, al costat d’evitar l’estrès laboral que estan acumulant i que perjudica directament a la seua salut.

És pel que CGT denuncia com a irresponsabilitat de l’actual adreça de Correus en aquesta zona, doncs les seues retallades inexplicables, havent tingut un benefici de 48,4 milions d’euros en 2013, no haurien d’afectar a la contractació necessària per a donar una qualitat real al servei i complir amb la Llei Postal que té encomanada Correus.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa