Diari La Veu del País Valencià
Manifestació Antitaurina a Gandia
Centenars de persones participaren el passat dissabte a la IV manifestació antitaurina de Gandia, organitzada per l’SPAMA Safor amb el suport de la Plataforma Carles Pinazo. Els crits contra la tortura taurina ompliren el passeig marítim Neptú, entre el Club Nàutic i la Ducal.

La reivindicacions anaven dirigides a recuperar la Gandia que, durant 24 anys, va fer festa sense tortura ni sang. Per això, es cridà per la dimissió de l’alcalde Artur Torró i del seu equip de govern, que porten 4 anys imposant aquest retorn al passat i al triomf dels foscos interessos de la indústria taurina.

El manifest, llegit al final de l’acta, va insistir que Ja són quatre anys de patiment i morts i centenars de milers d’euros gastats per a imposar la tortura taurina a Gandia mentre l’alcalde afirma amb orgull que la ciutat torna a estar unida a ella, gràcies a mesures com fer-la protagonista de l’estand de la ciutat a FITUR o de la publicitat contractada als autobusos d’Avanza.

Mentre els bous ja havien començat a patir a la plaça, la gent deixà molt clar que la lluita continuarà fins que Gandia torne a estar lliure de tortura taurina, fins que la ciutat deixe de destinar diners a sang i mort que fan molta falta per a la festa i la cultura de veritat, i per a la resta d’activitats que fan una Gandia millor.
PLATAFORMA INICIATIVA ANIMALISTA
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa