Diari La Veu del País Valencià
La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant arranca el curs
La Plataforma enganxarà cartells el dia 3 de setembre de 2014 als centres CEIP El Palmeral a les 9.00 h, CEIP Manjón – Cervantes a les 13.00 h i a l’IES Figueras Pacheco d’Alacant a les 11.00 h.

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant inaugurarà el curs amb una acció d’implicació de totes les comunitats educatives consistent en l’elaboració de murals en els que els centres exposaran les seues mancances, les seues reivindicacions i les seues propostes de mobilització i millora de l’ensenyament.

Per això, la Plataforma ha elaborat murals de gran format (3 x 1 metres) amb els globus característics de les reivindicacions de la Plataforma per l’Ensenyament Públic i una petició oberta a totes les comunitats educatives que invita a la participació:

PER MILLORAR L’EDUCACIÓ PÚBLICA, QUINA ÉS LA TEUA PROPOSTA?

Aquesta iniciativa forma part de la campanya “És pública, és de totes i tots” amb la que la Plataforma per l’Ensenyament Públic del País Valencià enceta el curs 2014-2015, i anima a tots els centres i comunitats educatives a traslladar en els seus murals les seues necessitats específiques i les seues propostes de millora per a l’ensenyament públic, i ha donar-les la màxima difusió.

La Plataforma arreplegarà totes les propostes i imatges i les farà arribar a la Consellera d’Educació i al Ministre Wert amb la intenció d’oferir alternatives de millora i de qualitat a la LOMQE i a les retallades que els decreten contra l’interès majoritari i l’opinió unànime de famílies, estudiants i professorat.

Convocatòria

La Plataforma ha concretat la seua presència i intervenció a tres centres d’Alacant el matí d’aquest inici avançat de curs per diverses raons.

CEIP El Palmeral a les 9.00 h
IES Fiqueras Pacheco a les 11.00 h
CEIP Manjón Cervantes a les 13.00 h.

Es farà una valoració de l’inici de curs a les portes de cada centre.

De la mateixa forma, diferents centres de la comarca de l’Alacantí (Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Sant Joan d’Alacant, Mutxamel, El Campello i Xixona) ja han confirmat que desenvoluparan la mateixa acció en els primers dies d’aquest nou curs.

Comparteix

Icona de pantalla completa