Diari La Veu del País Valencià
Inaugurada l’Exposició itinerant ART NOSTRE
Seguint amb l’itinerari de la IV Biennal de l’Exposició ART NOSTRE, divendres passat, dia 5 de setembre, a les 20:00 h., es va inaugurar la mateixa en el municipi de L’Alqueria d’Asnar, quedant ubicada en el Museu d’esta localitat, podent visitar-se del 5 al 21 de setembre de 2014, amb el següent horari de visita: dijous, divendres i dissabte de 18:00 a 20:00 hores.

L’acte de la inauguració es va iniciar amb unes paraules de Teresa Quilis Blasco, regidora de Cultura d’este municipi, i de Rafael Calbo, representant del col·lectiu Art Nostre.

Teresa Quilis va voler agrair en nom de l’Ajuntament de L’Alqueria en primer lloc el que la Mancomunitat haja apostat per reprendre la Biennal acostant les arts plàstiques als pobles xicotets que per si mateixos no poden organitzar este tipus d’activitats, i a Rafael Calbo com a representant del del col·lectiu Art Nostre per la seua col·laboració en este projecte, també va donar gràcies als autors per les obres exposades i va agrair així mateix l’assistència als presents en l’Acte.

A continuació Rafael Calbo va tindre en primer lloc paraules de record per a la figura de Josep Albert Mestre, alma mater de la Biennal Art Nostre, i d’agraïment tant per a la Mancomunitat per continuar amb este projecte, com per a l’Ajuntament de L’Alqueria per l’esforç en el condicionament de l’espai de l’Exposició. Va fer un detallat resum de les obres exposades, fent referència als distints gèneres exposats, i a les diferents tècniques utilitzades, i finalment va agrair la participació de tots els autors, tant seleccionats com no seleccionats fent insistència en com va ser de difícil el procés de selecció degut a la quantitat d’obres presentades i a la seua qualitat.

A l’acte van assistir Jaime Pascual Pascual, alcalde de L’Alqueria d’Asnar, Mª José Juan Lluch, regidora d’hisenda, servicis socials, educació i neteja de l’Aj. de l’Alqueria , Miguel Vidal Mira, regidor d’obres, urbanisme, servicis públics i medi ambient també d’este municipi , així com Lucia Albero, gerent de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.

Van estar presents també alguns dels participants en l’Exposició així com Enrique Rico i Julia Company, president i secretària de la Cambra de Comerç d’Alcoi.

MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS L’ALCOIA I EL COMTAT

Comparteix

Icona de pantalla completa