Diari La Veu del País Valencià
Onda – En matèria d’igualtat anem passos enrere
La secretaria de Comunicació Emi Tirado torna ha demanar des del col·lectiu Compromís per Onda que es retire aquest curs de la programació i afirma “l’ajuntament d’Onda torna a demostrar que en materia d’igualtat l’únic que fan son passos enrere”. Segons E. Tirado des del Govern de Mariano Rajoy fins al de Salvador Aguilella, el PP només vol fomentar la desigualtat, la discriminació i crear un societat on els rols dels homes i les dones siguen tan diferents que no puguem donar una educació als nostres fills dins del respecte, la tolerància i la igualtat.

L’Ajuntament va justificar, el masclisme del que s’els acusava en el curs passat (dirigit a les dones), amb que farien un altre igual per als homes “Els errors dels homes en les relacions amoroses”. Per a Emi Tirado “es la mateixa política sexista que no ajuda a fomentar la tolerància i igualtat” Segons la Secretaria de Comunicació qualsevol diferència entre rols de homes i dones acaba relegant aquestes a mera comparsa en una societat que acaba sent patriarcal i masclista “Societat en la que moltes dones es converteixen en el seu propi enemic perquè només aprenen a tindre uns rols al servei de l’home, i acaben acceptant-los per conviure en societat”.

Mai podrem avançar en materia d’igualtat si pensem en la parella com el home i la dona amb les seues funcions diferenciades segons ens explica Emi Tirado i afegeix “amb aquestos rols tan marcats, es dicrimina també a gays i lesbianes que formen les seues pròpies parelles. Per a nosaltres es tracta de persones i no de rols arcaics”

Emi Tirado

Compromís per Onda

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa