Diari La Veu del País Valencià
Festival Internacional del MiM 2014
Estem en el Festival Internacional del MiM 2014 i vos esperem

Enguany, estrenem llibre de relats il·lustrats amb un punt “gamberro” convertit en espectacle per al MIM,La dona que es rigué de Talleyrand, de la mà de El petit editor. I, a més a més, fem la reposició de l’espectacle Animals de séquia amb presentació del llibre a càrrec d’Emili Piera i Abel Guarinos.

Estem presents en la major festa suecana i en un dels esdeveniments culturals més importants del nostre país gràcies a la complicitat i la generositat d’una bona colla d’amigues i amics que sempre ens diuen que sí, incondicionalment, i així qui no se sent afortunada i MiMada?

I perquè quede constància de qui ens diu que sí ací teniu els seus noms:Conrado Gallent Falcó, Estela Mira Benedito, Enric Miquel Casado, Núria Naval, música i veu; Pepa Vivó, Arts Papereria, espai escènic; Dolors Pedrós, Salvador Lauder, David Vid, editors; Pilar Sànchez Alcaide, Marta Muedra, Marta Pérez, Rosa Serra, Macu Gimeno, Àngela Archer, Ma Luz Fos, David Martí, Lluís Roda, actors i actrius; Eduard Ramírez i Maria Lacueva, prologuistes; i Abel Guarinos i Emili Piera,manifessers.
Rosa Roig Celda

Comparteix

Icona de pantalla completa