Diari La Veu del País Valencià
L’estil de xicotet dictador de l’alcalde d’Algemesí
El senyor alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón Garcia Mont, declarà a Levante-EMV de la Ribera que la gent que es manifesta contra els bous, cintant expressament la Folgança – Iniciativa Animalista, són gentola, radicals, dictatorials i comunistes. En la mateixa notícia, abundava en les mentides vessades al Plenari de l’Ajuntament d’Algemesí del dimarts, 30 de setembre, per ell mateix i per regidor de seguretat Antonio Francisco Saá.

Justificaren una i altra vegada la violència contra les persones manifestants convocades pel moviment Okupa Algemesí, com a una “resposta a les provocacions animalistes”. Justificaren el desplegament policial, que posà totes les facilitats per a que es produïra una greu confrontació. Arribaren a defensar que la gent portava pals, pedres i altres objectes contundents, que foren responsables de les primeres agressions i que s’autolesionaren davant les càmeres de televisió. També afirmaren que les persones periodistes agredides, com és el cas del càmera d’Antena 3 que fou atacat amb un esprai de defensa als ulls, simularen aquestes agressions.

El seu discurs manipulador i difamant, l’alcalde no deixà fora la Nova Muixeranga i la Casa Cantonera, a les que implicà en els fets del dimecres 24. Inclogué també el Leonardo Anselmi, sempre objectiu de la tauromàfia, actualment membre de l’equip directiu de la Fundació Franz Webber i que, per suposat, no tingué res a veure amb els fets.

Des de la Folgança – Iniciativa Animalista, volem manifestar el nostre profund menyspreu per aquest estil de xicotet dictador del senyor Vicent Ramón Garcia Mont i per les seues caceres de bruixes. Situem les seues absurdes declaracions al mateix nivell que el seu famós “Mediagüelta i carretera”, amb el que va fer el ridícul l’any passat, o de la seua mostra d’admiració al dictador genocida Franco i al feixista Jose Antonio Primo de Rivera.

S’afegim a la convocatòria feta pel proper dilluns 6 d’octubre a la plaça Major d’Algemesí, a les 18:00, per a assistir al Ple extraordinari i fer-li saber a l’alcalde que ni ell ni el seu equip de govern tenen la més mínima legitimitat per a amenaçar l’exercici de drets fonamentals com el d’opinió i el de manifestació, en base a la seua ideologia reaccionària. El carrer és del poble, i continuarem lluitant al carrer per la fi de les becerrades cadafaleres com a primer pas cap a una festa de veritat, sense tortura ni sang.

Iniciativa Animalista

Comparteix

Icona de pantalla completa