Diari La Veu del País Valencià
Exposició L’Or dels Valencians
El pròxim dilluns 13 d’octubre, inauguració de l’exposició L’Or dels Valencians

A les 20 hores a la Casa de la Cultura. Activitat emmarcada en les organitzades per l’Associació Cultural Illa del Xúquer durant aquest mes d’octubre

Després de la presentació del llibre Totes les cançons parlen de tu de Xavi Sarrià, i l’adhesió a la convocatòria de l’homenatge a Jaume I d’ahir 9 d’octubre feta per la Coalició Compromís per Alzira, continuem amb l’exposició l’Or dels Valencians que organitzem amb la col·laboració de Compromís per Alzira i l’Associació Ullal Cultural d’Algemesí.

L’exposició, amb un enfocament molt pedagògic, pretén donar a conéixer la pèrdua sistemàtica i injusta dels recursos econòmics als que tenim dret els valencians. Un espoli que el govern central ens ha “aplicat” durant la democràcia i que els valencians hem de conèixer.

La inauguració serà dilluns 13 a les 20 hores a la Sala d’Exposicions 2, a la planta baixa de la Casa de la Cultura. Comptarem amb l’assistència dels autors, els quals explicaran el contingut de l’exposició.

L’exposició permaneixerà oberta tota la setmana, des del 13 al 18 d’octubre, amb l’horari següent: De dilluns a divendres de 18 a 21:30 i dissabte d’11 a 13:30 h.
Illa del Xúquer

Comparteix

Icona de pantalla completa