Diari La Veu del País Valencià
Eixida 150 anys de trenet a Dénia
Encara estem amb el cap en les festes i l’exposició sobre el trenet de l’Associació d’Amics de la Vieta en la qual col·laborem, però volem informar-vos sobre la propera eixida que anem a fer, dins del programa d’activiatats que dediquem als 150 anys de la línia de tren Carcaixent-Dénia.
En aquesta ocasió ens n’anem a Dénia. L’excursió serà el dia 26 d’octubre i de tot el dia. Eixirem en autobús a les 8.30 del pàrquing de Renfe a Carcaixent i quan arribem a Dénia la primera faena serà esmorzar. Després ens rebra Vicente Ferrer Hermenegildo, una de les persones que més sap sobre el trenet i ens portarà a visitar les restes de les intal·lacions que queden a Dénia: l’estació (actual Museu del Joguet), cases dels ferroviaris, el port… En acabar dinarem i agafarem el tren de Dénia fins a Altea, per a gaudir d’un trajecte molt bonic, ple de pontsi tunels que ens donaran la idea de com era la línia. A Altea podrem visitar l’exposició que s’inaugura eixe dia sobre l’arribada del tren a la ciutat.
A Altea ens esperarà l’autobús per a tornar a Carcaixent.
L’excursió costa 40 euros i inclou transport, esmorzar, dinar i bitllet de tren.
Com en esta ocasió hem de tancar les persones que som a dinar, la inscripció es farà directament a l’agencia de Viatges Agulló a Carcaixent.
De tota manera, si teniu cap dubte o voleu algun aclariment, podeu telefonar al 617785441 o contestar a aquest correu electrònic.
Hi ha places limitades.
Carcaixent M’agrada

Comparteix

Icona de pantalla completa