Després d’una setmana de descans, tornen els actes precongressuals als pobles de la nostra comarca. El d’aquesta setmana serà el divendres 17 a Ontinyent a les 19’30 al Conservatori Professional de música i girarà al voltant de “La música de Mn. Onofre Penalba (1701-1767): un apropament al barroc, al personatge i a la capella de música de Santa Maria d’Ontinyent”. La conferencia la farà la professora de cant del Conservatori Superior de València Consol Rico Galdón. Com sempre vos adjuntem la convocatòria i un breu resum del currículum de la conferenciant.

Volem aprofitar l’ocasió per agrair-vos la difusió que esteu fent de tots els actes precongressuals que estem fent pels diferents pobles de la Vall d’Albaida, i demanar-vos que continueu donant-nos el vostre suport, i cobertura als vostres mitjans.

D’altra banda, comunicar-vos que s’han modificat els terminis per presentar les comunicacions al Congrés, que com sabeu celebrarem a Benigànim els dies 28 i 29 de novembre. Fins al dia 7 de novembre es podrà presentar el primer resum de la comunicació, i fins al 5 de gener de 2015 el text definitiu. D’aquesta manera, responem a la petició feta per algunes de les persones que interessades en presentar comunicacions i ens reclamaven un poc més de temps. De tota manera, aquesta i tota la informació relativa al Congrés la podeu trobar a: ieva.info/wordpress/
Institut d’estudis de La Vall d’Albaida

Comparteix

Icona de pantalla completa