Diari La Veu del País Valencià
Caixa Popular beca a dos alumnes
L’entitat financera valenciana ha concedit dos beques de 2.500 euros

Caixa Popular beca a dos alumnes del Grau de Lideratge Emprenedor i Innovació de Florida Universitària

Caixa Popular, com a entitat compromesa amb el cooperativisme, l’educació i el emprendedurismo, ha concedit dos beques per import de 2.500 euros a dos alumnes del nou Grau de Lideratge Emprenedor i Innovació (Grau LEINN) que ofereix Florida Universitària.

La concessió d’una línia de beques per part de la cooperativa de crèdit valenciana és fruit de l’acord de col·laboració que mantenen les dos entitats amb l’objectiu d’impulsar la participació en esta nova titulació, que ha incorporat la universitat en este curs 2014-2015.

L’acte de lliurament va comptar amb l’assistència del director del departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José Mª Company, i amb Victoria Gómez, Directora de Florida Universitària.

El Grau LEINN afavoreix la cultura de la innovació i l’emprenedurisme i promou la creació d’empreses cooperatives reals autogestionades pels propis alumnes des del primer curs. A més, ofereix un nou model d’aprenentatge cent per cent pràctic i real. Alhora que prepara a l’alumnat per a liderar, aprendre i emprendre en equip, des d’una perspectiva global i multilingüe.

Actualment, els alumnes del Grau Leinn de València es troben realitzant el seu primer viatge d’aprenentatge on, primer a Bilbao durant el mes d’octubre i després a Finlàndia al novembre, desenvoluparan projectes reals encaminats a fomentar les competències emprenedores i de lideratge que es treballen en el Grau.

Instaurat des de 2008 en la Universitat de Mondragón, Espanya compta amb cinc generacions d’estudiants que han creat més de 24 empreses i facturat conjuntament més d’1,5 milions d’euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa