Diari La Veu del País Valencià
Trobada per la Llengua i l’Educació
Trobada per la Llengua i l’Educació dels sindicats majoritaris de l’ensenyament als territoris de parla catalana

La Trobada per la Llengua i l’Educació tindrà lloc dijous a Palma

Els sindicats majoritaris de l’educació es reuniran per dissenyar polítiques conjuntes als territoris de parla catalana.

STEC-STES (IAC), STEI – Intersindical, i STEPV – Intersindical Valenciana han organitzat una Trobada per la Llengua i l’Educació. Aquesta, que tindrà lloc a Palma el proper 16 d’octubre, servirà per posar en comú la situació lingüística i educativa dels territoris de parla catalana i per aprofundir en les estratègies comunes en la defensa de la llengua i l’educació.

USTEC-STES (IAC), STEI – Intersindical, i STEPV – Intersindical Valenciana, que són els sindicats majoritaris en Illes Balears, Catalunya i País Valencià respectivament, tenen un protocol comú i es reuneixen periòdicament per dissenyar polítiques comunes i accions unitàries a favor de l’ús i de l’ensenyament del català i de l’educació com un dret universal per a totes i tots. La situació actual, d’ofensiva contra la llengua catalana en tot el seu àmbit lingüístic i, especialment, en l’ensenyament, fa que siga del tot necessari l’intercanvi d’experiències i les actuacions conjuntes dels tres sindicats més representatius en cada àmbit territorial. En aquest context cal emmarcar la Trobada per la Llengua i l’Educació que tindrà lloc el proper dijous a la ciutat de Palma.

Comparteix

Icona de pantalla completa