Diari La Veu del País Valencià
Documentals sobre cine i teatre al Premi MON·DOC
La Mostra de Montaverner projecta ‘Baratometrajes 2.0’ i ‘Bernarda Alba en Palestina’

‘Baratometrajes 2.0, el futuro del cine hecho en España’ és el títol del llarg documental que es presenta esta vesprada a les 18.30h a Montaverner. El documental, dirigit per Daniel San Román i Hugo Serra, és un dels finalistes del Premi MON·DOC en la categoria de llargmetratges.

El treball analitza la situació actual del cine en Espanya, parant especial atenció al cine de baix pressupost, i, donant la paraula a directors, productors i promotors culturals, obté una imatge del que pot ser el cine espanyol en els pròxims anys.

Si el primer documental parla sobre el cine, ‘Bernarda Alba en Palestina’ ho fa sobre el teatre. Este treball, de la directora Cristina Andreu, es projectarà a partir de les 20.30h i competirà pel Premi MON·DOC a millor curtmetratge documental.

‘Bernarda Alba en Palestina’ seguix tot el procés, des dels primers assajos fins la representació final, de l’obra de Garcia Lorca “La Casa de Bernarda Alba” per un grup de xiques de la Universitat de Betlem junt a la seua professora d’espanyol.

Ambdues projeccions, al igual que les programades per a tota la setmana, es faran a l’Auditori Luis Peiró de Montaverner.

MON·DOC

Comparteix

Icona de pantalla completa