El Castalla Rock Festival renaix de les cendres

24 octubre 2014 01:00h
10 anys han passat d'ençà que Castalla visquera el seu darrer festival de Rock,  el Castalla'n Rock. Tota una dècada on la consciència i el potencial musical de la Foia no ha fet sinó créixer i que finalment ha donant pas a l'aparició del   Col·lectiu Musical de Castalla.  Aquesta  associació,  formada  per  conjunts  locals  com  ara  El  Diluvi, Pellikana o Pipo Rock Band, neix per coordinar l'experiència de les bandes més veteranes amb la força dels grups més joves i així tirar endavant el panorama musical de la comarca.
 
El resultat del treball inicial de col·lectiu, però, ha superat totes les expectatives marcades amb l'organització del Castalla Rock Festival, un festival de música organitzat pel Col·lectiu Musical de Castalla i l'Ajuntament del mateix poble, i que rep l'ajuda de la productora Pro 21 Cultural. Per a la seua primera edició, el Castalla Rock Festival contarà amb un cartell que bé podria ser propi de festivals amb molts anys de rodatge.
 
Així doncs, els principatins  Txarango, grup capdavanter al panorama musical català, aturaran la seua gira internacional a Castalla per participar del festival com a caps de cartell. Com també ho faran  Esne Beltza, grup del País Basc que destaca pel seu potencial als directes i la seua combinació d'estils musicals (que van des del hip hop fins a la cúmbia, passant pel folk, el reggae o el soul), i Juantxo Skalari, el mític cantant de la banda Skalariak que ha représ la seua carrera musical amb la Rude Band.
 
El festival no estarà exempt però de grups del País Valencià, i contarà amb la presència del jove i prometedor grup de hip hop Atupa; amb El Diluvi, que després de dos anys de gires pels Països Catalans presentarà Motius, el seu primer disc d'estudi; i Respeto Bajo Zero, grup local de Castalla que donarà a conéixer també el seu primer L.P. Presos del miedo.
 
 
Rock, hip hop, reggea, rumba, folck o cúmbia es donaran cita a aquesta primera edició del Castalla Rock Festival el pròxim dissabte 25 d'octubre al Velòdrom Municipal de Castalla.  Les  primeres  250  entrades  anticipades  estaran  d'oferta,  i  es  podran adquirir per només 8 euros a la pàgina web  www.castallarockfestival.com. Esgotada la promoció, les entrades passaran a costar 10 euros l'anticipada i 12 a la taquilla.
 
Salut, i Rock a Castalla!!


 
next