Diari La Veu del País Valencià
COPAVA i Caixa Popular renoven el seu conveni
La Coordinadora de Centres Ocupacionals de la Comunitat Valenciana i Caixa Popular renoven el seu conveni de col·laboració

L’entitat financera valenciana ofereix alternatives de finançament

La Coordinadora de Centres Ocupacionals de la Comunitat Valenciana (COPAVA) i Caixa Popular han signat la renovació de l’acord de col·laboració que van subscriure fa dos anys, amb unes modificacions que permetran coordinar esforços amb la finalitat de facilitar el finançament als centres associats a l’organització.

Aquest conveni s’emmarca davant la situació actual de desfasament dels pagaments previstos per part de les administracions públiques i les necessitats financeres dels afiliats a COPAVA, que necessiten alternatives de finançament.

D’aquesta forma, els centres associats podran sol·licitar la concessió de productes i serveis oferits per Caixa Popular en condicions preferents. L’entitat oferirà l’anticipament de les subvencions aprovades i justificades per a cobrir les necessitats de tresoreria dels centres.

La cooperativa de crèdit també concedirà préstecs destinats a l’adquisició de materials o equips per a la millora dels centres de formació o préstecs hipotecaris per a facilitar l’adquisició de locals per a la instal·lació de centres de formació.

L’estructura de balanç de Caixa Popular possibilita el desenvolupament d’accions comercials dirigides a empreses i autònoms, facilitant un suport, en la conjuntura econòmica actual, a tots aquells projectes amb viabilitat econòmica i financera i al finançament del capital circulant de les empreses i autònoms que presenten necessitats en aquests contextos.

Així mateix, l’entitat financera valenciana té com a objectiu dins de les seues activitats el foment d’aspectes socials i formatius que ajuden a la societat valenciana a afavorir la seua situació i generar sinergies que ajuden a la millora econòmica i social dels pobles i barris on es troba situada.

Per la seua banda, COPAVA agrupa i coordina prop de 45 centres ocupacionals de València, amb l’objectiu de proporcionar als usuaris dels centres una millor qualitat de vida a través de la superació personal i la independència de la persona.

Ángel Bonafé, President de COPAVA, i José Mª Company, responsable del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, van anar els encarregats de signar la renovació de l’acord la vigència del qual serà de dos anys més.

Comparteix

Icona de pantalla completa