Diari La Veu del País Valencià
Cocentaina 2014 – Firasona
Enguany se celebra la 668a edició de la Fira de Cocentaina, dins de la multitud d’espais i i actes de la fira, hi ha lloc també per a la música i la festa. L’Espai Fira i Festes presenta enguany el Firasona, una aposta per la diversitat d’estils i de gustos organitzat per l’Ajuntament de Cocentaina i Suport Produccions.

Les actuacions de dijous i dissabte són gratuïtes.

El concert de divendres val 5 euros i les entrades es podran aconseguir anticipadament a la Casa de la Joventtut de Cocentaina o en taquilla el mateix dia del concert a partir de les 20:30 h

Dijous 30 octubre/ Espai Fira i Festes 22:30

Santi Bertomeu.

Des de Benissa arriba el dj més popular de les comarques centrals. Radiodj a Activa FM , resident a Can Tallarina i amb actuacions als millors festivals, sales i discoteques. Conegut per barrejar el House comercial i l’electro-llatí amb les seues intervencions per micro que sempre fan vibrar la pista de ball.

Divendres 31 octubre/ Espai Fira i Festes 22:30

La Gossa Sorda.

El grup de Pego arriba a la Fira de Tots Sants per presentar el seu cinqué disc “La Polseguera”. En només 5 mesos han rodat per multitud de festivals i festes populars i han fet arribar les noves cançons a milers de persones a través de les xarxes socials. A Cocentaina faran l’últim concert de 2014 al País Valencià.

Prozak Soup

El nou projecte de Joan Palomares combina la música electrònica amb el metal, amb diferents textures de veus i lletres que ataquen la moral dominant. El seu disc “Imbècil” ha tingut milers de descàrregues a les xarxes socials.

Pellikana

Des de Castalla ens arriba aquesta formació jove però experta en donar festa allà on va. Musica marcada pel mestissatge i la fussió d’estils. A Cocentaina presentaran la seua nova cançó “Prim i estirat”.

Burumballa

El grup més jove del Firasona ens ve des de la mateixa Cocentaina. Ska i Reggae amb molta bona projecció. Presentaran noves cançons i tindran col·laboracions especials per a l’ocasió.

Dissabte 1 novembre/ Espai Fira i Festes 22:30

La Pato

Orquestra valenciana amb més de 20 anys d’experiencia que mostra a cada actuació un esperit jove i festiu. Repàs dels millors temes del moment i de sempre del pop/rock internacional així com de la música popular espanyola i valenciana.

Esteu tots convidats a l’Espai Fira Festa de Cocentaina.

El Firasona us espera.

Comparteix

Icona de pantalla completa