Presentació del llibre: 'Vegetarianisme, una vida prodigiosa?'

30 octubre 2014 01:00h
Presentació del llibre: “Vegetarianisme, una vida prodigiosa?”, de Manuel Sáez
 
Els propers dijous 30 i divendres 31 d'octubre tindrà lloc la presentació del llibre "Vegetarianisme, una vida prodigiosa?" de Manuel Sáez a les localitats Benicàssim (Plana Alta) i Albal (Horta Sud) respectivament. A Benicàssim la presentació serà a la llibreria "l'Àmbit" de Benicàssim a les 19.00 hores. Mentre que a la localitat d'Albal es realitzarà a l'Escola d'Adults de l'Ajuntament d'Albal, a les 19 h. Tots dos actes tindran entrada gratuïta i també hi haurà xerrada-col·loqui, i es firmaran exemplars del llibre per l'autor i el prologuista.

Aquest interessant llibre, amb pròleg d'Antoni Infante, d'Iniciativa Animalista, conté tota la informació necessària per entendre el vegetarianisme, i per posar-lo en pràctica. Perquès són milions de persones a tot arreu del món, les que s'alimenten només de formes vegetals. L'interés per aquesta pràctica és en augment. Sent una forma vàlida i segura de nutrició. Amb el detall de que té molts avantatges sobre una alimentació omnívora. Al llibre és conta tot això.
 Albert Einstein, l'home més important del segle XX segons la revista nord-americana Time, deia que el vegetarianisme és la porta que té l'home per salvar el món i ser millor.
 
PLATAFORMA INICIATIVA ANIMALISTA
 


 
next